Cyberkatalog 28 – Jul- och nyårshälsning

Denna lilla cyberkatalog innehåller ett urval böcker, småskrifter och annat med jul- och nyårstema samt en och annan fyrverkeriskrift. Antikvariatet sammanställde en sådan 2015 och har sedan dess samlat ihop ett nytt material. Här finns ett antal hjälpredor till julklappsrim, en del barnböcker på temat och ganska många skrifter som bara har jul eller nyår i titeln i hopp om att sälja lite extra. Den nyaste boken i materialet är ett exempel på hur trevligt Gustav VI Adolf presenterade sina julklappar.

Samtidigt vill vi på antikvariatet passa på att tacka så mycket för det här året. Det har varit ett märkligt och utmanande år för de flesta. Vi är glada och tacksamma för de många kontakter vi haft med våra kunder under året och ser fram emot fortsatta förbindelser!

Klicka här för att läsa katalogen!

God jul och gott nytt år
från oss alla på antikvariatet!

Ps. Antikvariatet kommer att ha stängt två torsdagar i rad då dessa dagar sammanfaller med julafton respektive nyårsafton. Torsdagen den 17 december blir därmed årets sista fasta öppettid, men det går att hämta beställda böcker eller titta efter en julklapp även andra dagar efter överenskommelse. Från torsdagen den 7 januari 2021 är det återigen öppet som vanligt mellan 15:00 och 18:30. Även våra populära nyutlägg kommer att ligga nere från och med nu och en tid in på det nya året så både ni och vi hinner pusta ut lite. Däremot är vårt sortiment som vanligt tillgängligt dygnet runt via Antikvariat.net. Ds.